BEL BUSQUETS: “SÓC LA MATEIXA PERSONA QUE VA VISITAR JUNQUERAS I ROMEVA A LLEDONERS”

El ple ordinari del Consell de Mallorca ha destacat principalment per les preguntes que ha fet l’oposició a Bel Busquets sobre el seu posicionament en el conflicte català. La vicepresidenta s’ha posicionat en favor de la llibertat democràtica afirmant que segueix essent "la mateixa persona que va visitar Junqueras i Romeva a Lledoners" fent valdre la defensa del diàleg, els drets dels pobles a decidir i ha defensat la resolució democràtica del conflicte.

"Hi haurà un imminent impuls al projecte amb una nova direcció, però buscam una transició tranquil·la i amb màxima habilitat" ha dit Busquets durant la sessió referint-se a la direcció del Teatre Principal de Palma. A més, ha assegurat que la programació del Principal està garantida per tot el que resta d’any i que, per tant, seguirà sent el referent de creació i dinamització de les arts escèniques de les illes.

Durant la sessió d’avui, el Ple ha aprovat la proposta del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística sobre la concessió de subvencions a cinc entitats socials i culturals de Mallorca per un import total de 255.000€.

El Conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, ha manifestat el seu compromís de vetllar pel compliment de la normativa relativa a l’accés i atenció a persones menors amb necessitats educatives especials, fent referència al Decret 23/2018 i ha afirmat que "el Decret pretén protegir les famílies i garantir que els nins amb necessitats especials puguin ser atesos amb les condicions idònies".