Bel Busquets: “L’anunci de convocatòria d’oposicions del Govern retorna els drets que el PP i Bauzá varen llevar als treballadors públics”

MÉS per Mallorca impulsa la convocatòria de 7.750 places de funcionari de carrera al Govern de les Illes Balears, una mesura que forma part dels Acords pel Canvi i amb la qual “es dóna per tancada de manera definitiva l’etapa del PP al front de l’executiu autonòmic”.

La formació MÉS per Mallorca ha mostrat avui la seva satisfacció per l’anunci del Govern de les Illes Balears d’impulsar la convocatòria de 7.750 places de funcionari de carrera, de les quals 4.500 corresponen a Salut, 3.000 a Educació i 250 Serveis Generals, durant el període 2017-2020.

En aquest sentit, la seva coportaveu i diputada al Parlament de les Illes Balears, Bel Busquets, ha manifestat que “l’anunci de convocatòria d’oposicions del Govern de les Illes Balears retorna els drets que el PP i Bauzá varen llevar als treballadors públics”. Busquets ha recordat que “durant la passada legislatura el PP va acomiadar 1.200 treballadors a Salut, i més de 800 a Educació”.

La diputada ha apuntat també que “amb aquesta convocatòria d’oposicions donam per tancada de manera definitiva l’etapa del PP al front del Govern i obrim les portes de l’adminstració pública a tota la ciutadania”.

Des de MÉS per Mallorca recorden que les Illes Balears presenten una de les taxes més baixes de treballadors públics de tota Espanya, amb uns 30.000, dels quals més de 9.000 són interins.