Bel Busquets: "Gestionarem els nostres aeroports, amb o sense Rajoy"

MÉS per Mallorca considera un insult la negativa del president d’Espanya a avançar en l’autogestió aeroportuària


El menyspreu de Mariano Rajoy cap als ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears i cap als seus representats polítics va en augment. MÉS per Mallorca considera totalment lamentables les declaracions del president del Govern espanyol després de la seva trobada amb el Rei a Marivent. "Rajoy no té cap sentit de responsabilitat, ni el mínim seny", ha assenyalat la coordinadora de MÉS per Mallorca, Bel Busquets.

“Reclamam avançar cap a l’autogovern dels nostres aeroports i decidir sobre la reinversió dels beneficis generats, per poder-los destinar a reduir els impactes negatius socials i mediambientals de l’activitat turística. Així tindrem més probabilitats de no morir d’èxit que actualment amb un govern espanyol que només mira pels seus interessos i oblida els illencs i les illenques”, assegura Busquets.

Per a la formació ecosobiranista també són realment preocupants les declaracions del president d’Espanya quan afirma que el seu objectiu és "que hi hagi més turisme". Per a MÉS per Mallorca Rajoy mostra un gran desconeixement sobre la realitat de les Illes Balears i de les polítiques públiques de l’actual govern que tenen com a objectiu la sostenibilitat i aposten per mesures de decreixement i cerquen trobar l’equilibri en funció de la capacitat de càrrega del nostre territori.