Bel Busquets en el primer aniversari de govern al Consell: “Donar suport als projecte de l’economia local és una prioritat dels Acords de Raixa”

Aquest dilluns s’ha celebrat l’acte institucional per cmmemorar el primer any d’aquesta legislatura

El Consell de Mallorca ha celebrat aquest dilluns l’acte institucional "Un any de govern" per commemorar el primer any d’aquesta legislatura. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Bel Busquets, ha destacats la importància de “donar suport a projectes d’economia local era prioritari en els Acords de Raixa i, durant els primers mesos de mandat plantejàrem estratègies a favor del producte de Mallorca i el comerç i la indústria locals”. A l’acte hi han participat també la presidenta i la vicepresidenta segona, a més d’altres consellers.

Així mateix, la Vicepresidenta ha destacat com “la ciutadania va triar una majoria progressista” i va “possibilitar la constitució d’un govern d’esquerres i plural”. Busquets ha explicat com l’esquerra s’ha centrat en fer una “gestió eficaç i al servei de les persones” i com “per mor de la crisi de la COVID-19 hem accelerat alguns projectes, n’hem modificat d’altres i n’hem introduït, sempre sobre els pilars de la sostenibilitat mediambiental, social i econòmica”.

La vicepresidenta de MÉS ha destacat especialment “aquest 2020 haurem posat a disposició de les mallorquines i els mallorquins uns 26.300.000 euros en subvencions tant per empreses i entitats com per les persones que més ho necessiten”, a les quals s’hi han d’afegir“les ajudes les famílies més afectades per aquesta crisi sanitària, a les quals hem dirigit ajudes específiques per poder afrontar pagaments bàsics i tame gaudir de l’oci i la cultura” i “l’ajuda extraordinària de 500.000 euros específica per al sector cultural”.