Apostam per la venda directa i el producte local

MÉS per Mallorca aplaudeix iniciatives com aquesta, que beneficien tant a la pagesia com a les persones que opten per un consum responsable


Un manat de verdura de temporada per als assistents del Ple al Parlament d’aquest dimarts. El conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca Vicenç Vidal ha estat l’encarregat de repartir-los per promoure la campanya ’Venda Directa’. "Apostam per activitats directes i una altra forma d’explicar les coses per a aconseguir que el missatge sigui pregnant. Per als que més estimam, proposam regalar productes de qualitat i de proximitat", ha explicat Vidal.

La campanya té com a objectiu mostrar els avantatges d’adquirir els productes de primera mà sense intermediaris, directament de les trenta-tres explotacions agràries que participen a Venda Directa.També vol posar en valor els productes locals i la feina que duen a terme les persones que treballen a la pagesia.


Amb la compra habitual als supermercats oblidam que darrere el producte hi ha productors i tot un procés d’agricultura i ramaderia que és beneficiós per a la terra, les persones i l’economia local. Per tant, consumir productes de primera mà garanteix una sèrie d’avantatges, com ara que són productes locals, —i per tant frescs—, sense un sobrepreu afegit i que són quilòmetre zero, sense intermediaris. Vins, oli, ous, formatges, carns, embotits, fruites i llegums…, productes gastronòmics de primera mà que els experts cerquen perquè en coneixen els secrets i saben on trobar-los. Les explotacions de Venda Directa ofereixen el millor de casa seva i recuperen el contacte amb la natura.

El camp reviscola i els pagesos inicien les feines. La venda directa garanteix que els productes són fets aquí, per tant, més frescs i sense intermediaris. És el producte de temporada, quan té totes les qualitats als nivells més alts, i fer la compra personalment a la finca aporta un valor i coneixement del medi insuperable.

Per a més informació: www.vendadirecta.com
També es pot descarregar l’APP de Venda Directa