Apesteguia: "Costa entendre que se suspengui aquest rescat i no els milmilionaris de les radials de Madrid"


MÉS per Mallorca manifesta el seu suport a la decisió del Consell de recórrer davant el TSJIB la suspensió del rescat del túnel de Sóller

"No compartim la decisió del jutge de suspendre el rescat del Túnel de Sóller i tampoc compartim els raonaments judicials que s’apliquen" ha assenyalat el coportaveu de MÉS per Mallorca al Consell de Mallorca Lluís Apesteguia.

La decisió del jutjat contenciós Administratiu número 3 de Palma atura, per ara, els plans d’aixecar les barreres del peatge dia 1 de setembre. També ha afegit que "Malauradament s’ha donat més importància als arguments de la concessionària que als presentats pel Consell, la resolució final ocupa tan sols sis línies". "És una pena que els negocis siguin més importants que l’interès general", ha explicat Apesteguia.

Un dels arguments usats pel jutge és que el rescat suposaria la dissolució de l’empresa. Una afirmació que per a MÉS per Mallorca és absolutament errònia. La intenció de la internalització dels serveis és la millora i l’estalvi econòmic, conservant els treballadors actuals de l’empresa. "Costa entendre que se suspengui aquest rescat i no els milmilionaris de les radials de Madrid," ha explicat Apesteguia qui ha afegit que "aquesta decisió judicial de suspendre el rescat del túnel el Consell la recorrerem davant el TSJIB. Estam segurs que tenim la raó. Rescataren el túnel i s’acabarà amb aquest negoci privat amb una carretera pública i amb aquest símbol de la corrupció"

El batle de Sóller, Jaume Servera, també ha manifestat la seva insatisfacció amb aquesta suspensió. "Estic decebut. El Consell ha fet tota la feina i ben feta. És una vergonya que el dia abans es rescati una radial a Madrid de la mateixa empresa. Som ciutadans de segona i això és l’evidència"

Per altra banda, el batle de Bunyola, Andreu Bujosa, ha expressat el seu desig de què el Consell continuï lluitant, com ja ha manifestat que farà, ja que és una "una decisió que no podem compartir. S’està posat per davant el benefici d’una empresa que el benestar del poble de Bunyola".