Antoni Noguera censura la persecució demagògica de la consellera Fina Santiago

El coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, ha censurat a la “persecució política demagògica” i les peticions de dimissió per part de l’oposició a la consellera de Serveis Socials del Govern, Fina Santiago.

Noguera ha asseguratque aquesta persecució és també “tramposa” i manca de “escrúpols” ja que, tal com ha recordat, Santiago “no té competències de gestió” en relació als principals aspectes d’aquest assumpte, que tracten sobre l’explotació sexual de menors tutelats, i pels quals els partits de l’oposició critiquen a la consellera autonòmica.

Davant això, Noguera ha remarcat que hi haurà una comissió d’experts en el Consell de Mallorca, institució competent, que aprofundirà sobre aquesta qüestió i que podrà fer comparèixer a les persones que consideri per a donar les “explicacions oportunes i extreure les conclusions” que corresponguin amb les seves “posteriors conseqüències”.

El coordnador de MÉS també ha recordat que el PP “té la memòria molt curta” perquè, segons ha remarcat, ells també han governat l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), entitat que depèn del Consell, en una “legislatura marcada per les retallades socials” que van haver de ser esmenats “la legislatura anterior amb un esforç econòmic en matèria social molt important”.

mateix, ha volgut deixar “clar” que Santiago té “tot el suport” del partit i del seu coordinador perquè, segons ha dit, “en tot moment ha tingut una postura transparent, valenta i amb una solvència explicativa de la seva gestió”.