Abril: “Ha arribat l’hora que Company trenqui amb el seu silenci”

MÉS per Mallorca mostra la seva preocupació davant els fets investigats i ha demanat tota la informació que tengui que veure amb l’Escorxador de Palma


La formació ecosobiranista reclama respostes una vegada s’ha fet p´blic que Hisenda està investigant la gestió de l’escorxador de Palma, explotat per l’empresari Pocoví. MÉS per Mallorca recorda que l’actual màxim dirigent del PP Biel Company va fer en el seu moment d’intermediari perquè l’Ajuntament de Palma adjudicàs directament a Pocoví l’explotació de l’escorxador de Palma.
Cal tenir en compte que Pocoví està vinculat a Biel Company i al PP, i ha estat «facilitador» de nombrosos dinars i sopars electorals del PP, històricament. Els episodis de dinars de llagosta a Cabrera i les porcellades electorals del PP no s’explicarien sense Pocoví.

“Els fets investigats són greus es parla de factures falses i pressumpte enriquiment il·lícit d’empreses”, ha assenyalat el coordinador de MÉS per Mallorca, David Abril qui també ha explicat que s’ha sol·licitat via parlamentària la documentació sobre aquesta qüestió. Però assenyala Abril sobretot “exigim explicacions i responsabilitats polítiques a Company, president del PP balear, perquè amb la corrupció, qui calla, atorga. Ha arribat l’hora que Company, que seu i calla en primera línia del Parlament des de fa mesos, trenqui amb el seu silenci.