10 municipis de Mallorca signen convenis de finançament dels serveis socials comunitaris amb la Conselleria de Serveis Socials i l’IMAS.

En total, es destinen prop de 1’9 milions d’euros als serveis socials comunitaris bàsics d’Andratx, Bunyola, Calvià, Campos, Esporles, Estellencs, Fornalutx, Marratxí, Ses Salines i Valldemossa

La consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, juntament amb la presidenta de l’IMAS i consellera de Benestar i Drets Socials del Consell de Mallorca, Margalilda Puigserver i diversos batles i batlesses de Mallorca han signat avui dematí els convenis de finançament dels serveis socials comunitaris bàsics als municipis mallorquins d’Andratx, Bunyola, Calvià, Campos, Esporles, Estellencs, Fornalutx, Marratxí, Ses Salines i Valldemossa. La signatura d’aquests convenis suposa destinar un total de 1.878.000 euros a finançar els serveis socials comunitaris bàsics d’aquests 15 municipis. Una aportació que garanteix el manteniment i funcionament de la xarxa de serveis socials municipals, que solen ser la primera porta d’entrada dels ciutadans i ciutadanes als serveis socials, així com l’accés a les prestacions i serveis que s’ofereixen en igualtat de condicions, visquin a un municipi o a un altre.

En total, la Conselleria de Serveis Socials i l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) destinaran enguany un total d’11.346.345,25 € a finançar els serveis socials comunitaris bàsics per a l’any 2018 a tots els municipis de Mallorca. D’aquesta quantitat la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació n’aporta 8,9 milions i l’IMAS 2,4 milions.