Actualitat

Filtra les notícies en funció de la institució:

Parlament de les Illes Balears Consell de Mallorca Ajuntament de Palma Xarxa Municipal MÉS Govern

Articles d’aquesta secció

Gallardo: “Sánchez va presentar uns pressupostos improvisats, sense els suports necessaris i injustos per a les Balears

El diputat de MÉS per Mallorca, Miquel Gallardo, ha lamentat que “el govern espanyol no hagi estat capaç d’haver pactat els pressupostos. En declaracions als mitjans, Gallardo ha assegurat que el president de l’Executiu “va presentar uns pressupostos de manera improvisada, sense tenir garantits els (...)

Campomar: “La llei de canvi climàtic és una eina fonamental per continuar amb aquesta lluita i conduir-nos a unes illes 100% netes”

La diputada Joanaina Campomar ha explicat aquest dilluns en roda de premsa un punt clau del ple d’aquest dimarts: el debat de la llei de canvi climàtic. En paraules de la diputada ecosobiranista, aquesta llei “és una eina fonamental per continuar amb aquesta lluita i conduir-nos a unes illes 100% (...)

MÉS per Mallorca expressa el seu dol per la mort d’Aina Moll

El funeral serà dijous, a les 20:30 h, a l’església de Sant Francesc de Palma. Tota la família de MÉS per Mallorca vol expressar el seu dol per la pèrdua d’Aina Moll i Marquès, que va morir la nit d’aquest passat dissabte a l’edat de 88 anys. Així mateix, MÉS per Mallorca transmet el seu escalf a les (...)

MIQUEL ENSENYAT: LA GENT VIU MILLOR ARA QUE FA QUATRE ANYS

MÉS per Mallorca presenta la seva campanya de feina feta amb el lema #ElCanviContinua Miquel Ensenyat i Neus Truyol fan un repàs de les polítiques desenvolupades durant aquesta legislatura davant 80 persones a Esporles MÉS per Mallorca han presentat la campanya de feina feta a Esporles, (...)