Actualitat

Filtra les notícies en funció de la institució:

Parlament de les Illes Balears Consell de Mallorca Ajuntament de Palma Xarxa Municipal MÉS Govern

Articles d’aquesta secció

Afers Socials i Esports destina un milió d’euros entre els ajuntaments i un altre entre els Consells per cobrir les necessitats bàsiques de la població

El departament que dirigeix Fina Santiago destina un milió d’euros entre els ajuntaments i un altre entre els Consells per cobrir les necessitats bàsiques de la població provocades per la crisi sanitària de la Covid-19. La intenció és reforçar els serveis d’ajuda a domicili, incrementar els dispositius (...)

[ÀUDIO] Antoni Noguera a IB3 ràdio

Antoni Noguera ha participat del programa d’IB3 ràdio "Al dia". El coordinador general de MÉS per Mallorca, ha afirmat en antena que "si els ajuntaments no poden utilitzar el superàvit, romanents i tenir capacitat d’endeutament, no podran atendre serveis bàsics i reactivar les economies locals". (...)

Salvar persones i reconstruir l’economia

El coordinador general de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, i els batles i batlesses ecosobiranistes de Mallorca fan propostes econòmiques per combatre el coronaviurs, entre les que destaca la derogació de la llei Montoro per mobilitzar el superàvit dels ajuntaments Antoni Noguera, Andreu (...)

Benestar Social concedeix durant els primers 10 dies d’Estat d’Alarma 757 ajudes econòmiques a 842 famílies per un import de 285 mil euros.

Des que es va decretar l’estat d’alarma a causa de la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Palma ha atorgat 757 ajudes econòmiques per a la cobertura de necessitats bàsiques i habitatge. S’hi han destinat 285.800 euros i han permès atendre 842 famílies en (...)