Actualitat

Filtra les notícies en funció de la institució:

Parlament de les Illes Balears Consell de Mallorca Ajuntament de Palma Xarxa Municipal MÉS Govern

Articles d’aquesta secció

Josep Ferrà: “Som un país i feim coses de país”

El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca al Parlament, Josep Ferrà rebutja qualsevol tutela estatal i reclama fortificar una arquitectura institucional pròpia El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca al Parlament, Josep Ferrà, ha rebutjat avui qualsevol tutela estatal i ha defensat més quotes (...)

MÉS exigeix derogar la reforma laboral

Miquel Ensenyat: "No podem envestir un procés de diversificació econòmica amb una legislació que castiga i penalitza els treballadors i treballadores" El portaveu de MÉS per Mallorca al Parlament, Miquel Ensenyat, ha exigit avui al govern de coalició la derogació de la reforma laboral i ha demanat (...)

Vicenç Vidal reclama el traspàs de l’ingrés mínim vital

El senador de MÉS aasegura que "la gestió estatal dels ERTE i l’ingrés vital ha estat frustrant" El senador de designació autonòmica Vicenç Vidal, de MÉS per Mallorca, ha defensat que "la frustració és el millor concepte per definir la gestió estatal dels ERTE i l’Ingrés Mínim Vital". Ha estat durant (...)

Antoni Noguera. "El reconeixement de la singularitat insular és una primera passa. Ara cal celeritat en tramitar les ajudes i seguir pel camí de compensar la nostra realitat"

El coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, ha valorat de manera positiva que "per primera vegada el govern espanyol reconegui un tracte diferenciat a les Illes Balears". Així s’ha pronunciat el coordinador ecosobiranista després que el decret llei de mesures urgents aprovat ahir divendres (...)