Actualitat

Filtra les notícies en funció de la institució:

Parlament de les Illes Balears Consell de Mallorca Ajuntament de Palma Xarxa Municipal MÉS Govern

Articles d’aquesta secció

APROVAT EL PLA DE PREVENCIÓ I GESTIÓ DE RESIDUS PERILLOSOS

El Consell de Govern ha aprovat el primer Pla Director Sectorial de Prevenció i Gestió de Residus Perillosos de les Illes Balears amb el qual es tanca el cicle iniciat amb l’aprovació de la primera Llei de residus i sòls contaminats . Aquest pla persegueix completar i complementar la normativa (...)

MÉS PER MALLORCA PROPOSA ALLARGAR EL PERÍODE DE SESSIONS, REDUIR EL SOU DELS DIPUTATS I DESTINAR L’ESTALVI EN DESPLAÇAMENTS I ALLOTJAMENTS A PAL·LIAR ELS EFECTES DEL CORONAVIRUS

Més planteja estendre les mesures al Consell de Mallorca La formació també planteja reprendre les sessions de control al Govern MÉS PER Mallorca presentarà avui a la Junta de Portaveus del Parlament tot un seguit de mesures per tal de reduir les despeses durant el temps que es perllongui l’estat (...)

El Consell: amb els municipis i amb la gent

En aquesta crisi no podem deixar ningú enrere. Ho entén tothom i hi està d’acord la majoria de la societat però són les institucions públiques que hem de fer-ho possible. En aquesta crisi del coronavirus s’ha vist, i ho hem de reivindicar, com les nostres institucions d’autogovern (ajuntaments, Consell (...)