Participació ciutadana

Articles

La Gota d’Oli han volgut reconèixer la contribució dels glosadors de Mallorca amb les seves creacions literàries

Els guardons porten una dècada reconeixent la tasca de difusió i promoció del consum de l’oli de Mallorca. La seu del consell acull l’entrega dels premis La Gota d’Oli 2015, que atorguen conjuntament la D.O de l’oli de Mallorca, el Consell Insular i la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i (...)

Esperança Camps: "sense participació no hi ha democràcia”

La consellera Esperança Camps ha presentat aquest matí a la Comissió d’Assumptes Institucionals i Generals les línies estratègiques de la Direcció General de Participació i Transparència de la Conselleria de Participació, Transparència i Cultura. Camps ha remarcat que el fet de tenir una direcció general (...)

Miquel Ensenyat presideix el lliurament dels Premis Consell de Mallorca a la Solidaritat i l’Accessibilitat 2015

Set candidatures de l’àmbit dels serveis socials, la cooperació i l’accessibilitat han estat premiades en el transcurs de l’acte celebrat al Teatre Principal de Palma El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, juntament amb la consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de (...)

100diesPalma: En marxa per transformar la ciutat

La campanya 100diesPalma dona a conèixer els canvis que hem realitzat a la ciutat durant aquests primers 100 dies de govern municipal. Els nostres regidors estan en marxa per transformar la nostra ciutat en un lloc MÉS just, MÉS lliure, MÉS culte i MÉS democràtic. Entre els canvis posats en marxa (...)

La Plataforma Salvem Ses Fontanelles, les Padrines i Padrins Flauta de Mallorca, Orgull Llonguet, l’Assemblea de Docents reben els premis Sinofós i el Círculo Balear el guardó Palma MÉS Indignada

L’amenaça constant de mal temps no va poder aturar l’acte dels IV Premis Sinofós, celebrats a la plaça Miquel Maura, davant del teatre Xesc Forteza, amb més d’un centenar de persones participants. Toni Verger i Nanda Ramon conduïren l’acte de manera engrescadora i festiva, introduint i presentant (...)

Miquel Ensenyat impulsa la campanya de Repensem Mallorca de participació ciutadana als municipis de l’illa

Els encontres programats pel Consell de Mallorca volen oferir més participació en la institució insular i obrir-la als ciutadans amb diferents reunions amb consistoris i entitats locals. El seu objectiu principal és recollir les propostes i les inquietuds per construir una corporació insular més (...)