Participació ciutadana

Articles

100diesPalma: En marxa per transformar la ciutat

La campanya 100diesPalma dona a conèixer els canvis que hem realitzat a la ciutat durant aquests primers 100 dies de govern municipal. Els nostres regidors estan en marxa per transformar la nostra ciutat en un lloc MÉS just, MÉS lliure, MÉS culte i MÉS democràtic. Entre els canvis posats en marxa (...)

La Plataforma Salvem Ses Fontanelles, les Padrines i Padrins Flauta de Mallorca, Orgull Llonguet, l’Assemblea de Docents reben els premis Sinofós i el Círculo Balear el guardó Palma MÉS Indignada

L’amenaça constant de mal temps no va poder aturar l’acte dels IV Premis Sinofós, celebrats a la plaça Miquel Maura, davant del teatre Xesc Forteza, amb més d’un centenar de persones participants. Toni Verger i Nanda Ramon conduïren l’acte de manera engrescadora i festiva, introduint i presentant (...)

Miquel Ensenyat impulsa la campanya de Repensem Mallorca de participació ciutadana als municipis de l’illa

Els encontres programats pel Consell de Mallorca volen oferir més participació en la institució insular i obrir-la als ciutadans amb diferents reunions amb consistoris i entitats locals. El seu objectiu principal és recollir les propostes i les inquietuds per construir una corporació insular més (...)

Una passa decisiva perquè IB3 sigui realment un servei públic

David Abril: "comença la desvalencianització". Els partits firmants del #AcordspelCanvi han donat una passa decisiva en el camí de convertir IB3 en el que ha de ser: un servei públic, veraç, de qualitat, i en català. En aquest sentit, el portaveu de MÉS per Mallorca, David Abril assenyala que (...)

Miquel Ensenyat té previst reunir-se amb associacions indígenes amb motiu de la canonització de Juníper Serra

El president del Consell de Mallorca acudirà a Washington aquest dimecres amb motiu de la canonització de Juníper Serra. El frare mallorquí és una personalitat de renom als Estats Units, on té una escultura al Capitoli des de 1931. La cerimònia de canonització se celebra dimecres i comptarà amb (...)

MÉS participarà als actes de la Diada del 11S i reconeix el caràcter plebiscitari de les eleccions catalanes

Una desena de membres de l’executiva de MÉS per Mallorca participarà divendres als actes de la Diada del 11S a Barcelona, tant a l’ofrena floral com a la “Via Lliure” convocada per l’ANC a La Meridiana. Aquesta mobilització social al parer de MÉS, respon a la voluntat clara del poble català de (...)

MÉS emplaça la resta de forces de l’esquerra alternativa a reflexionar sobre la possibilitat de crear una candidatura unitària per a les eleccions generals

David Abril destaca que el passat 24 de maig més de 125.000 persones votaren una opció progressista al marge de PP i PSOE, i considera la “reserva de llocs” de Podem “ofensiva” L’Executiva de MÉS per Mallorca reunida ahir dilluns va decidir iniciar un procés intern de consulta sobre les properes (...)