LGTB

Articles

MÉS per Mallorca participa en el nou consell LGTBI

Es tracta del màxim òrgan de participació i de consulta en matèria LGTB de les illes, i la seva constitució estava prevista per la llei autonòmica. MÉS per Mallorca va mostrar el seu compromís amb els drets de les persones LGTBI recolzant l’acte de constitució del Consell LGTBI. Es tracta d’un òrgan (...)

Campanya per denunciar els delictes d’odi

La Conselleria de Serveis Socials i Cooperació col·labora amb l’associació Ben Amics en una campanya dirigida a denunciar els delictes d’odi relacionats amb l’orientació sexual i/o identitat de gènere. A través de fulletons i cartells informatius es pretén donar visibilitat a un dels delictes d’odi més (...)

Campanya de sensibilització LGTBI per a adolescents

L’objectiu general de la campanya és sensibilitzar la comunitat educativa sobre la realitat LGTBI a les Illes Balears, la diversitat sexual i la identitat de gènere i va adreçada a joves entre 12 i 16 anys (ESO), a professorat d’educació primària i educació secundària i a joves en risc d’exclusió (...)

Cap a una societat més justa

Entra en el Parlament la llei per a garantir els drets LGTBI i amb l’abstenció del PP i Ciutadans El diputat de MÉS, Nel Martí qui ha coordinat aquesta llei que té com a objectiu garantir els drets LGTBI i eradicar la LGTBIfòbia, va reconèixer la lluita de les organitzacions que defensen els Drets (...)

MÉS proposa agilitar el ritme parlamentari i prioritzar les lleis que millorin la vida de les persones

Capellà: “Si volem canvis, hem de fer més feina. Les lleis de la renda social, al de fosses o la LGTB no poden esperar” MÉS vol revisar el funcionament del Parlament “per dedicar més temps a la tasca legislativa”, assenyala el portaveu David Abril, qui recorda que hi ha lleis, esperant per entrar (...)