Educació

Articles

Biel Barceló: “Les nostres idees han guanyat sempre. Ara volem prendre part del futur d’aquest país”

Extracte de la conferència ‘Com es fa una revolució’, impartida pel candidat de MÉS per Mallorca a la Presidència del Govern Farem la revolució del sentit comú. Farem una revolució amb 10 mesures concretes. L’objectiu és que les Illes Balears siguin un país creatiu, sostenible i solidari. Primera (...)

El grup MÉS exigeix l’aplicació de la nova normativa de carreteres a la línia d’alta tensió d’Alcúdia

El diputat David Abril afirma que “el Govern dóna l’esquena a les famílies per facilitar a Red Eléctrica el seu pas per davant l’escola pública Norai del Port d’Alcúdia. Hi ha alternatives” Mares i pares del col·legi Norai i la coordinadora de les Amipas dels centres educatius d’Alcúdia, han exigit (...)

Barceló a Bauzá: “Avui és el seu darrer plenari com a president. Ja s’acaba aquest Govern d’ineptes”

El portaveu del Grup MÉS intervé en el darrer plenari de la legislatura per fer balanç de l’Executiu Bauzá, i hi preveu un canvi de Govern Els diputats del Grup MÉS mostren un cartell amb la imatge del president Bauzá amb la llegenda “The End” Avui el portaveu parlamentari del Grup MÉS ha fet la (...)

Proposam augmentar el pressupost d’Educació un 10% anual

Biel Barceló promet que presidirà “un Govern al servei de l’educació”, en contraposició a l’Executiu Bauzá, que “ha governat contra l’educació” “Hem de canviar el model educatiu, i el nou model ha d’estar basat en l’excel·lència i en l’equitat: totes dues són necessàries per fer front al fracàs escolar i (...)

Biel Barceló: “Invertirem les prioritats, revertirem les retallades i apostarem pels serveis públics”

MÉS per Mallorca posa un llaç verd simbòlic per fermar les tisores de les retallades i que no n’hi hagi més Acabar el Palau de Congressos ha costat 120 milions, els mateixos que el PP ha retallat en educació: “Nosaltres hauríem rescatat l’educació, no el Palau de Congressos” Els candidats de MÉS (...)

“Indignar-se no basta. Demana MÉS”

MÉS per Mallorca presenta l’eslògan de campanya. Biel Barceló, candidat a la Presidència del Govern: “Farem una precampanya en positiu, creativa i propera a la ciutadania” Després que dissabte l’Assemblea General aprovàs el programa, avui MÉS per Mallorca ha presentat la precampanya electoral i (...)

Què és MÉS?

No saps qui som? No saps que #somMÉS? Mira aquest vídeo, en sabràs alguna cosa MÉS

Biel Barceló: “la Taxa de Reinversió Turística és el futur del turisme i l’economia del nostre país”

“No tenim tele però sí programa. Avui presentam les propostes concretes, realistes i transformadores per a la Mallorca d’avui i del futur” “Indignar-se no basta, hem de fer MÉS. Estam preparats per liderar el canvi amb el govern dels millors, un govern més transparent i reclamant més sobirania” (...)

Preparam el programa del canvi amb assemblees obertes a la ciutadania

Aquest cap de setmana s’han reunit les Assemblees Sectorials d’Educació, Cultura i Llengua, Joves i Esports i Oci El programa electoral definitiu serà aprovat en l’Assemblea General Programàtica que se celebrarà el proper dia 7 de març MÉS per Mallorca prepara el programa electoral amb què (...)