Educació

Articles

Primeres mesures dels #AcordsPelCanvi: millorar l’educació, rescatar persones i lluitar contra la corrupció

Aquesta setmana han començat les converses entre MÉS (MÉS per Mallorca i MÉS per Menorca), Podem-Balears i PSIB-PSOE per arribar a un acord de Govern de canvi per les Illes Balears. Els equips negociadors a l’Ajuntament de Palma entre MÉS per Palma, Som Palma i PSIB-PSOE ja tenen avançades les (...)

Biel Barceló: “Volem un Govern que cregui en l’educació i que cregui en la cultura”

El candidat de MÉS per Mallorca a la Presidència del Govern participa, juntament amb altres membres de la formació, a la Marxa per l’Educació i a la Diada per la Llengua, la Cultura i l’Autogovern El candidat de MÉS per Mallorca a la Presidència del Govern, Biel Barceló, ha participat aquest (...)

Triplicarem la inversió en recerca i innovació

Biel Barceló i Margalida Capellà es reuneixen amb el rector de la UIB, Llorenç Huguet, i amb el seu equip, amb els quals es comprometen a assolir progressivament per a la UIB la mitjana estatal de finançament de les universitats. En R+D+I el compromís és augmentar la inversió del 0,33% del pressupost (...)

Garantirem “un Govern al servei de l’escola”

Biel Barceló proposa augmentar un 10% anual el pressupost d’Educació, seguir el pacte educatiu signat pels agents educatius i introduir l’ensenyament de llengües estrangeres des del consens, amb recursos i respectant els criteris pedagògics El candidat de MÉS per Mallorca a la Presidència del (...)

Biel Barceló: “Les nostres idees han guanyat sempre. Ara volem prendre part del futur d’aquest país”

Extracte de la conferència ‘Com es fa una revolució’, impartida pel candidat de MÉS per Mallorca a la Presidència del Govern Farem la revolució del sentit comú. Farem una revolució amb 10 mesures concretes. L’objectiu és que les Illes Balears siguin un país creatiu, sostenible i solidari. Primera (...)

El grup MÉS exigeix l’aplicació de la nova normativa de carreteres a la línia d’alta tensió d’Alcúdia

El diputat David Abril afirma que “el Govern dóna l’esquena a les famílies per facilitar a Red Eléctrica el seu pas per davant l’escola pública Norai del Port d’Alcúdia. Hi ha alternatives” Mares i pares del col·legi Norai i la coordinadora de les Amipas dels centres educatius d’Alcúdia, han exigit (...)

Barceló a Bauzá: “Avui és el seu darrer plenari com a president. Ja s’acaba aquest Govern d’ineptes”

El portaveu del Grup MÉS intervé en el darrer plenari de la legislatura per fer balanç de l’Executiu Bauzá, i hi preveu un canvi de Govern Els diputats del Grup MÉS mostren un cartell amb la imatge del president Bauzá amb la llegenda “The End” Avui el portaveu parlamentari del Grup MÉS ha fet la (...)