Economia

Articles

Triplicarem la inversió en recerca i innovació

Biel Barceló i Margalida Capellà es reuneixen amb el rector de la UIB, Llorenç Huguet, i amb el seu equip, amb els quals es comprometen a assolir progressivament per a la UIB la mitjana estatal de finançament de les universitats. En R+D+I el compromís és augmentar la inversió del 0,33% del pressupost (...)

Biel Barceló: “Les nostres idees han guanyat sempre. Ara volem prendre part del futur d’aquest país”

Extracte de la conferència ‘Com es fa una revolució’, impartida pel candidat de MÉS per Mallorca a la Presidència del Govern Farem la revolució del sentit comú. Farem una revolució amb 10 mesures concretes. L’objectiu és que les Illes Balears siguin un país creatiu, sostenible i solidari. Primera (...)

Antoni Noguera: “transformarem Palma en una ciutat creativa, moderna i europea”

Antoni Noguera i Neus Truyol, candidats de MÉS a l’Ajuntament de Palma, han dibuixat avui el mapa de les principals propostes per transformar la ciutat “La Palma de futur és una ciutat creativa que fomenti un teixit comercial viu i atragui talents, que ofereixi habitatges dignes i serveis per a (...)

MÉS exigeix per Balears el mateix reconeixement d’insularitat que Canàries

Biel Barceló presenta cinc mesures concretes per compensar el cost d’insularitat El candidat de MÉS per Mallorca a la Presidència del Govern, Biel Barceló, i la candiata al Parlament Margalida Capellà han presentat avui cinc mesures concretes per compensar el cost d’insularitat que pateixen les (...)