Democràcia i drets fonamentals

Articles

MÉS participa a la marxa de suport als refugiats: “Volem una altra Europa, MÉS solidària i MÉS acollidora”

Fina Santiago i Margalida Puigserver, entre les assistents a la marxa de Palma, convocada per la Comissió de Drets Humans del Col·legi d’Advocats MÉS per Mallorca s’ha adherit a la Marxa Europea pels Refugiats, i destacades dirigents de la formació han participat avui migdia a la manifestació (...)

MÉS promourà les denúncies dels diferents ajuntaments que tenguin batles assassinats pel franquisme

MÉS per Mallorca ha anunciat avui, en roda de premsa, que «promourà entre els diferents ajuntaments de l’illa que denunciïn i se sumin a la querella argentina», ha explicat el conseller electe de MÉS a la institució insular, Lluís Apesteguia. Avui s’han presentat, en roda de premsa, les mesures que (...)

MÉS per Inca presentarà moció perquè ajuntament denuncii l’execució del batle republicà Antoni Mateu

A la vegada la proposta de la formació inquera també insta al municipi a adherir-se a la querella argentina Tal dia com avui el 1937, Antoni Mateu, el que va ser el darrer batle de la república a inca va ser afusellat, juntament amb el de Palma, Emili Darder. Avui també MÉS per Inca ha (...)

Solidaritat amb el govern català i amb Romeva arran la suspensió per part del TC de la conselleria d’Afers Exteriors

Abril: “És un mal precedent, ja que atempta greument contra la sobirania de qualsevol CCAA" El Tribunal Constitucional admet el recurs del govern estatal i ha anul·lat la conselleria d’Afers Exteriors del govern català. Fa dues setmanes el Parlament va aprovar una Proposició No de Llei (PNL) de (...)