Democràcia i drets fonamentals

Articles

MÉS sol·licita que la Constitució faciliti la participació per aconseguir una democràcia més directa

Les dues formacions de Menorca i Mallorca entenen que s’han d’impulsar mecanismes que incentivin millor els ciutadans Una Proposició No de Llei presentada per MÉS per Menorca i Mallorca demana al Parlament perquè aquest, a la vegada, sol·liciti al Govern de l’Estat que procedesqui a una reforma (...)

Antoni Verger: “Volem recuperar el nostre dret a decidir en tot el que ens afecta, com a ciutadans, i també com a poble”.

El parc de sa Riera acollí ahir l’acte centre d’Units Podem MÉS en el qual assistiren més de 5.000 persones. Sobre l’escenari pujaren Artur Parrón, Antoni Verger, Xavier Domènech, Mae de la Concha, Juan Pedro Yllanes, Mònica Oltra, Pablo Iglesias, Íñigo Errejón, Irene Montero i Ada Colau. El (...)

El TTIP pot fer que les ensaïmades de Mallorca siguin ensaïmades de Califòrnia

MÉS treballa per aconseguir una ampla coalició electoral d’esquerres que il·lusioni la gent Fa 15 anys el 15M va posar l’atenció en una part de la crisi de la qual no es parlava: el funcionament de la democràcia. "L’any 2011, MÉS no existia, i al seu naixement va incorporar moltes de les lliçons que (...)