Consell de Mallorca

Articles

Ensenyat exigeix que el Parlament decideixi el que han de votar els senadors Antich i Bauzá sobre el 155

El president del Consell recorda que els senadors han sigut triats per la Cambra Balear i ha de ser aquesta institució qui decideixi la seva postura, no els seus partits. El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha llançat una important proposta. Segons el mandatari insular, el (...)

El consell destinarà 900.000 euros recuperats en els casos de corrupció als serveis socials de l’illa

En el ple d’avui també s’ha aprovat la transferència de titularitat i gestió de la residència Miquel Mir al IMAS El ple d’avui ha acordat que els doblers retornats a la institució insular pels casos de corrupció seran destinats als serveis socials de les illes. Concretament, el Consell de Mallorca (...)

Augment d’inscripcions a la nova edició del curs de millora de la dicció en català organitzat pel Consell de Mallorca

La institució insular continua amb la seva tasca de difusió i de normalització de la llengua catalana amb aquest curs de tècnica vocal i millora de la fonètica. El Consell de Mallorca continua amb la seva política de normalització de la llengua catalana. Després de retornar els Premis Mallorca, (...)

El Consell impulsa la supressió de barreres arquitectòniques al centre cultural Guillem Cifre de Colonya de Pollença

El Consell de Mallorca, mitjançant el departament de Desenvolupament Local, ha impulsat la supressió de les barreres arquitectòniques al centre cultural Guillem Cifre de Colonya. D’aquesta manera, es consolida la política de cooperació municipal que du a terme la institució insular. El conseller (...)