Assemblees

Articles d’aquesta secció

III Assemblea de MÉS per Mallorca. Guanyam el futur.

Després de dos anys d’intensa activitat per tal d’atènyer els reptes que ens vàrem marcar a la II Assemblea General de MÉS per Mallorca, és hora d’avaluar-ne els resultats i tornar a mirar el futur; perquè hem de ser conscients que som l’avantguarda del país, i que anam obrint el camí amb les fórmules i (...)

Assemblea MÉS per Mallorca | 16 d’abril 2016

Benvolgudes companyes, Benvolguts companys, Dissabte, 16 d’abril, a partir de les 09:00 del matí, a la Fàbrica Ramis d’Inca (Gran Via de Colom, 28), es durà a terme l’Assemblea General de MÉS per Mallorca en la qual s’aprovarà la Ponència d’estratègia política i s’escolliran els nous òrgans de (...)

Participa MÉS: Assemblea Oberta

El dissabte, 20 de febrer, a partir de les 10:00h a la sala d’actes de CCOO Aquest dissabte, 20 de febrer, a partir de les 10:00h a la sala d’actes de CCOO (c. d Francesc de Borja Moll, 3. Palma) es durà a terme l’assemblea oberta de MÉS per Mallorca, amb l’ordre del dia següent: ORDRE DEL DIA (...)

Assemblea Programàtica MÉS per Mallorca

7 de març Vine a conèixer els candidats Vine a aprovar el programa D’aquí menys de 100 dies tindrem la oportunitat d’escollir el primer parlament de majoria progressista de les Illes en tota la democràcia, i MÉS serà un actor clau per retornar a la ciutadania l’esperança, els drets i la sobirania (...)

Elegim persones: ASSEMBLEA PRIMÀRIES 7J

El proper 7 de juny comença el compte enrere per a recuperar l’esperança a Balears. D’aquí exactament un any, el maig de 2015, tindran lloc les eleccions autonòmiques, insulars i locals a les Illes Balears, un moment clau per aturar el desgavell en que ens està sumint el PP. Dos dels principis (...)