Una reivindicació històrica que arribarà al Congrés dels Diputats

Reus: "És un bon moment per veure quan vots tenim allà per fer realitat la Tarifa Màxima de 30 euros pels vols interilles"


El Parlament ha aprovat avui dimarts per assentiment la modificació de la Llei de Règim Especial que inclou la substitució del descompte de resident actual per una Tarifa Màxima pels vols interinsulars dins la Comunitat Autònoma. Una proposta que defensaran 3 diputats/des de les Illes al Congrés.

MÉS per Mallorca ha celebrat aquesta iniciativa que ha estat presentada per part tots els grups polítics que donen suport al Govern i que també ha tengut el suport del PP i de Ciutadans. L’objectiu és que tots els trajectes tenguin una tarifa Màxima universal de 30 euros en règim de Declaració d’Obligació de
Servei Públic. La tarifa no pot superar mai el preu final de 30 euros taxes incloses, és universal, d’aplicació per a tothom independentment del seu lloc de residència.

El diputat de MÉS per Mallorca, Antoni Reus ha defensat aquesta proposta i ha recordat com els diputats de les Illes Balears no han defensat els interessos de l’arxipèlag. Reus també a fet menció a què a les darreres eleccions MÉS per Mallorca va formar part d’una candidatura -UnidesPodemMÉS- que varen aconseguir representació al Congrés. Reus: "És un bon moment per veure quan vots tenim allà per fer realitat la Tarifa Màxima de 30 euros pels vols interilles", ha assenyalat Antoni Reus

La modificació també reclama que garanteixin freqüències, capacitats i horaris adients i suficients, que donin resposta a les necessitats de mobilitat entre les Illes.