Feina de qualitat tot l’any i menys pressió turística en estiu: aquest és el camí

Biel Barceló afirma que les dades de millora de l’hivern i moderació de l’estiu confirmades a la Fira ITB de Berlín indiquen que l’Estratègia per un Turisme Sostenible i la campanya #BetterInWinter van pel bon camí


El vicepresident del Govern, Biel Barceló, ha intervingut avui en el Parlament per valorar positivament les dades de millora de l’hivern i moderació de l’estiu confirmades a la Fira ITB de Berlín, que «indiquen que l’Estratègia per un Turisme Sostenible i la campanya #BetterInWinter van pel bon camí».

Barceló ha afirmat: «Que augmenti el nombre de visitants en l’hivern i baixi un poc la pressió els mesos d’estiu, és una bona notícia. Seria desitjable que el comportament d’altres mercats emissors fos el mateix que el del mercat alemany».

El vicepresident ha remarcat: «Volem que la gent que treballa en el sector turístic pugui fer feina tot l’any amb unes condicions dignes. Amb aquesta estratègia aconsesguim que hi hagi feina tot l’any: més contractes, més llargs i més estables. I, alhora, volem avançar cap a un equilibri i rebaixar la pressió que tenim els mesos d’estiu. Volem que hi hagi una economia sostenible, que creï feina de qualitat i que generi prosperitat compartida»

Biel Barceló ha recordat que a la fira ITB de Berlín el Govern ha anat a presentar l’Estratègia per un Turisme Sostenible, que ha estat consensuada amb els quatre consells insulars, i a presentar la campanya #BetterInWinter, que «centra la promoció en l’hivern, i en productes d’alt valor afegit: cultura, natura, esport i gastronomia».