Actualitat

Filtra les notícies en funció de la institució:

Parlament de les Illes Balears Consell de Mallorca Ajuntament de Palma Xarxa Municipal MÉS Govern

Articles d’aquesta secció

ZEPA: ZONA D’ESPECIAL PROTECCIÓ PER A LES AUS

PREGUNTES I RESPOSTES Què és una ZEPA? ZEPA són les sigles de Zona d’Especial Protecció per a les Aus, i serveix per anomenar un territori declarat així segons directives europees, que es dedica a la conservació dels ocells silvestres. Per què és important aquesta protecció de les aus? La (...)

MÉS per Mallorca rebutja la fusió de BMN amb Bankia

Abril: “L’únic que quedarà de «Sa Nostra» és que Rato i Blesa ara també seran «nostres»” Des de MÉS per Mallorca volem manifestar el nostre rebuig a la decisió del FROB de procedir a la fusió de BMN (que engloba l’antiga caixa de Balears, «Sa Nostra»), una decisió que segons el portaveu parlamentari David (...)

Reivindicam el paper de la dona a l’àmbit rural

Vicenç Vidal: "la dona juga un paper fonamental en les àrees rurals" Dins el marc d’activitats organitzades en motiu a la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora, la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, ha organitzat una taula rodona sobre "La Dona al Món Rural" (...)

Un Decret de Protecció de la Posidònia fet des de la participació i el consens

La Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca ha obert el procés de consulta prèvia del Decret sobre la Protecció de la Posidònia, que finalitza el 22 de març. MÉS per Mallorca considera que per avançar cap a una nova democràcia i per evolucionar com a societat és imprescindible tenir en (...)