Actualitat

Filtra les notícies en funció de la institució:

Parlament de les Illes Balears Consell de Mallorca Ajuntament de Palma Xarxa Municipal MÉS Govern

Articles d’aquesta secció

MÉS PER MALLORCA MOSTRA LA SEVA FORTALESA MUNICIPAL

Els coordinadors de la formació han reivindicat que MÉS és “motor i impulsor” de les grans polítiques de canvi als ajuntaments, al Consell i al Govern MÉS per Mallorca ha celebrat una assemblea ordinària a la seu de CCOO de Palma amb un fort caràcter municipalista amb la vista posada en les noves (...)

Preguntes i respostes: QUÈ PASSA AMB SA FEIXINA?

Què va passar ahir a la Comissió de Patrimoni del Consell de Mallorca? No s’havia de votar si sa Feixina s’esbucava?


 Finalment la votació que s’havia de fer per decidir si s’esbucava o no la Feixina no es va fer. La Comissió de Patrimoni va decidir eliminar el punt de l’Ordre del Dia, a l’espera (...)

Més interferències del Govern espanyol

El Tribunal Constitucional suspèn tres articles de la Llei d’Avaluació d’Impacte Ambiental de les Illes Balears. Ho ha fet després que el Govern espanyol interposàs un recurs d’inconstitucionalitat a aquests articles. El Tribunal Constitucional ha fet efectiva la suspensió de tres articles de la (...)

ELS GRUPS DE LA MAJORIA FAN ARRIBAR A L’AUDIÈNCIA NACIONAL LA DOCUMENTACIÓ DE LES AUTOPISTES D’EIVISSA

Abril: “El modus operandi dels casos Lezo i Púnica de finançament irregular del Partit Popular i el que es va fer amb les Autopistes d’Eivissa és idèntic” Els grups de la majoria parlamentària han remès avui dimecres al Jutjat Central d’Instrucció núm. 6 (Audiència Nacional), que instrueix l’anomenat (...)

Unes Illes Balears sense sang i Es Trenc, Parc Natural

MÉS per Mallorca celebra aquestes normatives que permeten més i millor protecció Demà serà un dia històric al Parlament de les Illes Balears. "Després de 40 anys del mobilitzacions, aquesta zona emblemàtica serà un Parc Natural. Cal recordar que fa 25 anys el Parlament va dir que s’havia de fer (...)